Dagens citat NYHET

Jag vill bara informera nu om att jag kommer börja med "Dagen citat" med det bästa från Emma under dagens gång:) Kommer även en summering av det som skett i veckan, har haft mycket så har inte hunnit skriva!

Hällefors marken

GLÖMDE nästan, fest hela helgen, hälleforsmarken FTW!! Emma och Alex, we are gonna fucking roll! Bilden är från ett annat tillfälle, fest hos Emil i Örebro.

palnerar, planerar, stress, stress!

Oj hej och HÅ! Kommer inom kort lägga upp lite inlägg om vår underbara mys dag (emma, alex och jag) när vi gjorde en kycklingsallad som tog 2 timmar! Även om att jag lekt ridlärare etc... Men nu kommer det snart 2 små knoddar med föräldrar och hälsar på så jag hinner inte skriva så mycket mer:) PEACE!

Har ni tänkt på..

Fulhet, ibland vill man bara vara oerhört ful, fluffig, tråkig. Iallafall jag, man får lust att sätta på sig den där fula jätte enorma tröjan och vara mysig utav fan. Känslan går dock över snabbt, ca 30min. Men det är HÄRLIGA 30 min konstigt nog. Det är bra att anstränga sig att vara ful ibland lika väl som man försöker se bra ut.

Färg

Tänkte skriva något om att färglägga vardagen men sen blev det svartvitt. Men jag tycker personligen om svartvitt, iallafall då jag skissar och målar, jag finner det lättare att skissa skuggor då och få fram former. Men den här bilden, från det ena till det andra, har jag tagit på Stockholm studio group.

Brrr!

Och är det bara jag som tycker att det börjar bli fasligt kallt på mornarna? Snart har jag väl en frost täcke över hela mig när jag kommer till skolan:(

Slapp dag

Idag tar jag en dag off, jag struntar i läxor och allt som har med skolan att göra! Känner mig lite stel för har träningsverk i låren och ryggen sen igår så nu ska de bli skönt att komma ut på pollen en stund. Sista lektionen var historia idag, vilket påminner mig om ett härligt citat från Baby Stockholm, "Vadå, var man jätte hårig förr i tiden innan man uppfann rakhyveln?" :D Imorgon blir det myz med Baby Stockholm och Emma, vi ska göra kycklingsallad och ha det ruuligt, nice! Nu måste jag ta av pastan från spisen! Love

Bäst på att köra moped?

Idag lyckades jag att ställa mig åt fel håll med mopeden på OK så det blev kaos och jag blev fast bland några bilar vars ägare blängde surt, förlåt! Sen höll jag inte på att kunna stanna för en tant på ett övergångställe så fick ta i för kung och fosterland för att hinna bromsa, vilket ledde till att det tjuter förskräckligt i bromsarna så att hela samhället vänder sig om och kollar vad som sker.. Dock var nog tanten döv för hon såg lika glad ut för det, kanske för att hon överlevde! Sen vill jag bara informera att ni inte kan känna er trygga så länge till för jag ska gå övningskörnings kurs snart, happy ending! So long (L)

Back on track!

YES! Äntligen är det dags för kickboxningspass igen! Har varit ett uppehåll men nu kör det igång igen, för alla som vill gå kostar det 20 kr och är i dag Måndag kl 18.30 i källaren i sporthallen :) Idag slutade jag 11.50 men det blev att sitta kvar och plugga i vilket fall. Men vi gjorde inte en speciellt stor insatts så måste gå och plugga matte nu:( Föresten så lyckades Emma väldigt bra idag i matsalen, hon stötte ihop med en stackars flicka i 6an så att flickan spillde mjölk över hela sig, inte okej Emma! Peace

Sex!

Alla gillar ju att läsa om sex eller hur? Man bläddrar gärna bak i tidningen för att läsa sexsidorna först. Nu har jag hittat en optimal sajt som är ur kul att läsa! Haha, ni måste bara kolla in denna killes sida, nice tips, lektioner och information. Kan man önska sig mer? enjoy!=)


http://enbrapartner.se/index.php?page=sextipslektioner

Jennys getter

Och här är Troja och Amber som redan bott nån vecka hos jenny:)

Jennys getter

Här har jag fotat Jennys nyinflyttade dvärg getter Isor och Indra, UUUUUUUR söta tycker jag!:)

Helgen är över!

Nu är det söndag kväll och vad har då hänt i helgen? Fredags var jag sjuk som aldrig förut och låg mest och tyckte synd om mig själv, låter så klent men vi vet ju alla hur det är. Lördag blev det stasseland på marken i spöregn och högklackade dojjor vilket inte var ett adekvat val alls! För övrigt var det ganska skoj och mycket folk. Idag har jag bara varit och tagit lite kort på grannens dvärg getter och ridit ett regält dressyr pass så svetten spruta på min lilla polle! Bby åkte hem till örebro idag men kommer hem i morgon på visit som tur är!:)


Peace

Moi

Här är en bild så ni vet hur jag ser ut:)

En av alla dem

Ja, vid alla tallar! Nu har även jag skaffat en blogg! Vad jag väljer att skriva om har jag inte riktigt bestämt mig för än, men jag har en tanke om att möjligen våga mig på att lägga upp lite av mina texter och dikter här. Jag kommer antagligen skriva en hel del om mina tankar och funderingar också samt berätta lite om min vardag för er. Nu ska jag bara försöka förstå mig på den här sidan, kan bli en parodi!:)

so long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0