ALDRIG MER

fyyy fan va misslyckat, skulle göra egna friterade pommes för fösta gången. Väntade godmodigt och helt plötsligt börjar det tok brinna! Shit vad jag skrek:( Jaja, nu är oljan i snön och de blev inga pommes, dock luktar det dase i hela huset:(

Ed hardy VS Converse

Kort och gott, Ed hardy från USA eller Converse ? Tänker mig skor! Har lite beslutsångest;D



VS
'

Örebro!

Hejhallå! Imorgon ska jag till örebro med mor och emil,  köpa gula convers, kolla monkey och rut med flera samt kolla glaJJer på smart eyes=) Sen ska jag ta ut mosters presentkort som jag fick, "sminkkurs" på mist stockholm, de ska typ sminka mig och sen får jag produkter för 500:) Kommer bli as nice! Ska även passa på att lämna in min biljett till club nordic. Sen blir det så klart jensens med;)

Earth

Gjorde en bikini med riktiga "GLOBER" som tema;)


Core

Varit och tränat core för första gången som inte var kombinerad med boxning:)  Riktigt kul, 40 min hård jobb för mage rumpa rygg och lår, jag gillar! Kännes i hela kroppen men ändå tyckte jag passet gick fort:S Skönt att se att boxningen ligge rkvar på samma dag också! Nej nu blir det mat och sen hem till emil när han är klar med innebandyn:)

SO long!

Trött

Trött som baara den och ska snart ha samhällskunskap. Idag kommer Emil hem också:) Senare blir det core träning om jag orkar;)

Nej nu ska jag dra på lektion med stekarna!

HAAH

Girls night med Alex Sofie Emma och Jenny:) = sprutgrädde kladdkaka och skratt, skrik samt slag:) Missshandlade Sofie lite när vi spelade med andra ord:( Skönaste citatet kommer från Alex idag som skulle förklara varför en katt rev henne. "han hade ont i rumpan, det hade hänt nått hemskt där förut. Så ja, han var skygg där" hahaha jag höll på att dö:) sen kommer Emma med citatet "nu finns det bara ett kön kvar" när vi testade att stuttsa en boll mot våra rumpor och bröst;D Ja vi spårade ur lite där på slutet, alex såg ut som en död dinosaurie.... :D
So long!

Hej!

Idag när jag kom till skolan hade vi ingen lektion utan istället skulle vi kolla på film om psykiska störningar, var rätt intressant men kändes värdelöst att komma till skolan bara för en film:) När jag sen kom hem igen gav jag hästarna lunchen och nu väntar jag på att han ska bli klar så jag kan rida en sväng;) Ingen boxning idag men ska köra med alex ändå, vi har ju grejer så:) Sett att några fler tittar in på bloggen, kul kul, fortsätt på det spåret;D

Snart LOOOOV och då ska jag få träffa tjejorna!:) Dalkullorna kommer hem, zaknar er!!! :( <3


SO long


bary är kung!

vad gör du om en blondin kastar en granat mot en kurd ? - han låter säkringen sitta kvar och SÄLJER den till sina kusiner som behöver den :D:D
haha jag tror jag dör, bary är så jävla kul människa!!!!:D

coscos

coscos och kyckling med nice sallad blev maten för kvällen och nu är jag på bra humör igen;D Imorgon börjar jag 20 över 10 och slutar 20 i 12, känns liiiiiite värdelöst;D Men sånt är livet:) Ingen boxning imorgon:( Jaja, jag får springa istället:) Sen har jag den där förbannade matte inlämningen med! Men sen är veckan ovanligt lugn:)
SO LONG

Limosin

Bild sen jag var på "modell för en dag" förra året:) Hoppas det blir igen om ella får ny tid :D Skulle vara kul som fan, får ju åka limosin och allt :)

Söndag

Hej, har inte skrivit under helgen, förlåt;D Men har haft fullt upp:) Kvällen hos filippa på fredagen var lyckad och jag somnade tryggt bredvid ellan :) På morgonen var jag så jävla trött och då rycker ellan i min och ska ha med mig upp och äta frukost för hon skulle på innebandy, men jag vägrade:D Senare blev det en ridtur i vackert väder och jag funderade över va skönt det var att marken började synas igen. Sen var jag med Emma och Patric, vi kolla på bögfilm och sen jurassicpark:D Söndag(idag) vaknade jag sent och såg att jag hade fått sms, "vad du än gör, kolla inte ut genom fönstret" KUL! Jävla väder! Blev fan deprimerad!:D Sen kom Malins ungar och jag var tvungen att vara barnvakt. Inte mkt gjort idag alltså, hann dock städa...:)
Kort och gott min helg alltså:) Nu ska jag göra nått att äta, sen plugga lite matte;/ Sen vill jag bara säga att det är dålig stil att inte höra av sig och att det inte borde vara så ansträngande! Men det tycker jag säkert inte om 5min så glöm det;D
Kollade även på HM efter bikini:D Har en ed hardy bikini men underdelen är för stor så behöver en mindre:) Denna? jag tycker den va snygg:)

Hell YEAH

fest ikväll at filippas house!<3

Hål

håltimme(Y) Ska plugga svenska men det går trögt! Måste fixa kartor med;/ Ikväll sover emma hos mig, barnvakt igen;) vi ska plugga, laga mat och tjocka oss:)

sjuk?

vinterdag idag men jag emma och jenny tog vår vinterdag i Örebro:D Inhandlade detta, 
Så nu är allt klart inför Lördag, ClubNordic med Jenny, Davve, Kroon och Bary:D Sen slaggar vi hos Emil:)

HA-HA

Det var kul Bary! Han skrämde ihjäl mig nyss, hjärtat bara pumpade och nej fy va jag blev stressad:D
Red barbacka idag, kul för det var så länge sen:D Nu äter jag vindrovor och skriver svenska, blev 2 sidor analys men det får fanimej räcka det :D Imorgon ska jag till Örebro på egen vinterdag och äta på Jensens med Jenny och Emma, sen ska vi hämta nyckel på Tullängen och sen shoppa loss:D

Hallå:)

Nu sitter jag här vid datorn igen, inte okej. Men kan lika gärna berätta lite om dagen :D skola då, som vanligt, kul med klassen och planer för lördag. Ska på ClubNordic med Jenny, Kroon, Bary och kanske Davve, vi gav han olika små tips hur han skulle få slippa åka till göteborg  men tror dock int ehan följde de exemplen. Ny buss chaufför, han körde fel ett antal gånger men kom till slut hem;D Nyss gjorde jag mat och nu ska jag rida, kort och gott:) Skriver nog mer senare;)
SO long

KONDOMER

Fick dom här idag av min mor haha, tog inga i skolan själv men sen fick jag av mamma när jag kom hem;D Fina fodral! Bra boxpass idag men alex kom inte:( JENNY OCH JAG HAR FÅTT BILJETTER TILL CLUBNORDIC SÅ TAGGA LÖRDAG!<3
älskling har ingen mobil:(
SO long<3

Peanut butter!

Testade denna idag, god men absolut inte värd 27 spänn;D Påminde om snickers glassen;)
Galet fint väder idag, väntar på att hästen ska mumsa klart på sin lunch så vi kan ta en tur sen:) Efter det blir det plugga svenska och sen boxningsträning!:) Fredag redan planerad och det kommer bli härligt! Först Örebro med jenny till jensens och förhoppningsvis träffa mannen, sen hem och träffa godingar!:)
SO LONG

DOKUMENTERAS

Måste även berätta att Emma sav här förra veckan, vi hade det jätte trevligt och Emma varvade mellan att vara as rädd och jävligt glad;D Bra blandning, vissa klarar inte skogslivet:D  Men till saken, Emma red! Här har ni bild bevis:) Både skritt trav och galopp provade hon på, vi skall inte ta upp vad galoppen resulterade i för känslomässig våg;)

Linus leker fotograf

Spenderade helgen i Örebro hos Emil, fredagen mös vi max och umgicks med Linus, Kalle, Sofie och Josse. Det var kul, blev trummor gitarr och mic;) Lördag blev det soffmyz med pojkarna i emilsetta, godis ätande och lite till:) Söndag var chilldag med en skräckfilm på morgonkvisten och sedan hemgång!

Hämnd

Japp nu ska jag ut och springa som fortsättning på Peter Ws hämnd på mig sen jag kastade en innebandyboll i hans huvud på nattbollen;D Det blev en ljuv hämnd idag när han hade våran idrottslektion, förlåt för alla andra som fick ta smällen:D Hittade mina borttappade puma skor med (Y) och mormor ska sy in min kavaj!(Y) Dagen är GREAT:D:D Hoppas på en bra forstättning:)
So long

Hej!

Emma är idag min barnvakt, hitils har vi ridit, hon både travade och galopperade på Sune!:) Nyss gjorde jag kladd kaka medan hon pluggade tyska och nu ska vi göra bakad potatis :D Sen blir det filmmys och chips plus dip! Nyttig dag, jag vet:)
so long

murning

Fyyfaan jag vill bara sova nu, inte redovisa franska och inte sitta med historiska revolutioner, HEM. Sen hem och plugga och sen boxning?:( Morning morning PEacE
so long

Moosi honey och vildsvin!

Typ DÖD, as trött men på bra humör, GOOOOD shit:D Förjävla bra kväll igår och så klart drog Stockholm iväg på villovägar så fick åka och kolla hur det gick för henne på "min fösta hfs fest, RIKTIGA, nu ska jag bli Hälleforsare!"
Men tack Robin för super kul kväll, SP1 ÄGER:) Hela helgen har varit mysig och kul, mannen var hemma och följde med till Robin, sen mös vi sönder fredag:)
Idag har det inte blivit mycket gjort, klämt i mig en chokladkaka till frukost, legat och halv sövi med mannen, sen när han drog hem så åkte jag hem och sov lite till... Sen var jag ute och red på pigg kuse, alltid lika kul:) Fixat klart tränings schemat som ska in imorgon och även franska läxan (förundrad över att jag kom ihåg det) så lite på G är jag, men sen var det ju det med engelska provet,,, får plugga utav helvete imorgon innan boxningen OCH efter;)
Tisdag ska Emma sova här, blir mysigt som vanligt men nu ska vi nog inte elda sönder huset igen för då slutar det att man dricker ur vattenskålar;)
Nu ska jag gå och äta oxfilé och hasselbackspotatis:)
SO lONG<3

HELL YEAH LÖRDAG

HEJ ALLA! Nu är det dags för partaj  med sp 1, the box (4) ? Snart kommer limosinen och då ska vi hämta alexandra von stockholm och Emma vin lidl!<3

stora drömmar kissen

haha katten är ute och smyger på rådjur, han är mycket optimistisk. Tänk att sätta gaddarna i ett rådjur lixom, vem har inte tänkt tanken? Jaja, från katt till säng, max (katten) hade varit emot en kaktus som står i fönstret och sedan legat i min säng så jag hade stora problem med att fatta vad fan det var som stack! Efter 2 dagar så får jag syn på en extremt liten tagg och sa till mamma att "DET ÄR NÅTT PÅ MIN HUD!!!!" och då räknade min belevade mor ut att det var kaktusens fel:) SÅ fick upp och byta lakan mitt i natten!

Nu ska jag sova, imorgon kommer mannen, då ska jag äta glass och kött! (inte kombinerat med varandra dock) GODNATT GOTT FOLK!
SO LONG!<3

Wassa!?

Nice dag men håltimme jag kunnat utnyttja mycket bättre;D Blev städdag idag, inge läxor eller ridning. Imorgon blir det myz med emil och på lördag blire partaj!:)

Solskenstur

solskenstur med spett, snygga smarta och hurtiga flickor kommer i mål först! Vinter dag med naturkunskap, 4km vandring:) AS NICE!:) Alla ville klappa på bäverhuden. Anton kom på att han ville ha ett par kalsonger i bäverskinn... Dagen sammanfattas alltså som hel skön, mycket skratt:) DO var nog stjärnan på vägen hem iaf, jenny ocj jag hade mycket kul:)
Var ute och red nyss med jenny K, lika kul som vanligt :D NU ska jag sätta mig och skriva värdelös rapport......

That´s some awsome dudes


haaaaaaaaaaaaaallÅ'!

What up´? Tänkte lägga ut lite bilder nu så jag har nått att roa mig med, sen blir det rida och plugga:) NK dagen var inte rolig alls, satt till 3 med dom där djävulska frågorna;D

STOP

Whine whine whine, ja livet är hårt ibland men det kan då fan inte vara det hela tiden!? Och är det de behöver man väl för fan inte dela det med exakt alla? Herre gud, ta tag i livet och gör´t bättre? Tänk positivt för fan':) Jag örkar inte läsa överallt hur många (oftast tjejer) skriver överallt hur allt är skit, så är det!
Kom hem från boxning för ett ta sen, det var ett härligt pass men fick lite astma attack:( Whine:O Men det roliga var skadeglädjen efter när jag kommer ut och där står Sofie och Roxy och ser ut som frågetecken, dom hade tagit fel på tid så dom fick köra tiden efter med fotbollslaget:D Förlåt tjejer men det var lite kul:)
Taggar inför Onsdagen, vi ska ut och vandra 4 km i djupsnö:D HR och NP samt OP går imorgon, men skratta inte:)
Peace and love, take me there, give me money and peace and love!
SO LONG!<3

Hansmunmotminhud.blogg.se TÄVLING




HALLÅ! Kolla in http://hansmunmotminhud.blogg.se/2010/february/utkast-feb-21-2010.html och du kan få chansen att vinna en goodie bag värd 4000 k! Jag är med och tävlar, va det du också;)

Nice

Skorna jag ska köpa och lite av det jag inhandlade i helgen;)
Nu ska jag ut med pollen och sen blir det boxning!

Tidig morgon och DO

Sitter här med DO, hans buss var försenad så jag hann blli lite upprörd över att ingen av de tidiga var här.. VAR FAN ÄR ELIAS OCH DAVID!? Snart franska, får nog veta att jag fick IG.... Fick luftslottet som sprängdes av DO nyss hihi:) Nu kom Davve, nu känns det bra, nu saknar elias? han brukar vara här vid den här tiden..... :)
SO LONG!!

RSS 2.0