barnvakt

sitter med bysungen som ritar och rådiggar in flames... Var på bio och den var bra, tur att man kan skylla på småttingar för att kolla på barnbio:D Snart kommer mor och malin hem med fooood från mexicano (kyckling wrap) ny favorit:) Sen ikväll ska jag träffa jenny ellan och emma, ska baka lite tills dom kommer, blir kladdkaka med chokladbitar och grädde!:)


SO LONG FELLOWS!

Som jag lovade

Har inte skrivit mycket på ett tag, detta pga att jag spenderat min tid med bra människor:) Nu sitter jag i örebro och ska snart göra mat. Imorgon ska jag och emma på stan, jag ska fixa nya glasögon och köpa skor och såklart gå på böff house! Sen söver jag här en natt till innan jag drar hem och går på barnbio!:D Ja, och vad har jag gjort hitils på lovet? Jag har lekt med bro och hoe, varit med ebba fillan filippa mathilda och ellan igår, sen var jag och ebba med kroo nberg och oscar en dag också, var awsome att träffa alla igen som man inte sett på länge:) Men nu ska jag laga mat, so long!

Hej!

Nu bär det av mot emil, skriver snart lite mer, detta blir bara ett snabb inlägg som ska ursäkta att jag inte skrivit så mycket på ett tag!:) Men som sagt, skriver snart!:)


hej allå!

Sitter här med emma i soffan och äter marabou.

En rad med icke trevliga och pinsama saker har skett under de senaste dagarna. Sminkningen blev fail, jag såg ut som en hitlerhora... Mamma skrattade, emil tyckte jag såg ut som grinchen, ja det säger väl allt:) Moster skicka ett sms och skrev att det nog inte var så smart att beställa tid så här innan påsk haha! Hade nog känt mig mer bekväm om det var hallowen dock...

Sen igår när jag skulle övningsköra så möte jag en lastbil, fick panik "amaaagaad...." sa jag och flyttade mig närmare ratten, min tyglade mor började skratta så hon grät vilket gjorde att jag inte kunde hålla mig. Men fast besluten att hålla fokus på vägen kör jag på tyst skratt = öppen munn, stelt ansikte, uppspärrade ögon och så rinnande tårar. Kul om jag fått ett möte då... Mamma tyckte att det såg kul ut så hon övergick i hyseriskt skratt och försöker få fram att det kommer en bil bakom mig, jag "KÖR FÖRBI DÅ DITT JÄVLA OLLON" sen försökte jag torka tårar samtidigt som jag skulle sätta på blinkers så blev lite rörigt, men vi kom hem tillsist!:)

Nu blir det laga mat och sedan ska jag fota lite!:) Ikväll sk ajag vara med emma och sen inatt smiter jag till emil och sover där:) SO LONG!<3

RSS 2.0