Icke vegitariskt minst sagt

HEJ HALLÅ! Fått ryggen knäckt så nu är jag rak och fin igen!:) Just för tillfället lagar jag en fin måltid, ryggbiff och beasås med tillbehör tomat! Inte så vegitariskt kanske men guldvärt;) Blir snabbinlägg för köttet blir brääänt annars! Ve och fasa!

LOve AND sO long!


Lycka

Jag är så glad, fast det är morgon, måste betyda en kanon dag!:) Sitter och väntar på att gå bort till klockarhag för att ha biologi, känns rätt mysigt att vara där, jag menar, 6-9 MINNEN! Sen fick jag se en sjuk sak igår, Ocar som jobbade som spanskalärare på klock när vi gick där har våldtagit och drogat en kvinna, det är fan galet att han har varit på våran skola...... Jaja, nu blir det biologi, hoppas atte är därrrrrrr... Sen bild och mitt hemska projekt om samhällsproblem;)

SO LONG

Snudd på

Haha god kväll, hela min dag har sugit men en bild på ett par kaviarmackor fick mig att skratta och bli glad igen:) Imorgon är det skola igen och är min favvo dag, biologi plus bild:) Dock kan jag inte gå på teakwando för tror jag dragit på mig en bihåleinflammation;/ Men nu peppar vi fredag med härligt folk!:)

SO long

Milda brisar från Jensens Böfhus.. Nästan..

MAT! Ska göra kyckling med sån råstektpotatis som de har på det dära böfhuset som finns i mitt <3! Till det blir det, håll i er, JENSENS BEASÅS! Förstår ni min lycka när jag upptäcker på middagsbjudningen hos Helena P en doft som är bekant och Helena säger "ja, det är jensens beasås, finns på ica" . Jag dog lite inombords av glädje och var som ett barn på julafton.. Nej okej inte så illa men gött är det iaf:)

S o  L o n g

En tonårings bikt för bitchigt humör..

Lyckades somna ca kl 3 och sedan när klockan ringde efter 4,5 timmars skönhetssömn så började dagen redan jävlas med mig. Mobilen flög i golvet och batteriet och luckan hamnade under sängen, var bara att samla sig och sträcka ut armen från säkerhetsbariären som täcket agerade som och känna kylan strömma in. Sen skulle jag upp. Hoppar ur sängen (=reser mig saaaakta och sätter mig igen en stund för att sluterligen finna mig själv stående och glo in i väggen) sendan var det frukost (trodde jag) men vi var tvugna att åka så blev en 2min bitchfight med mamma om min dåliga attityd och lite om frukost... Jag hade alltså tid kl 8 på sjukstugan så vi åkte väl dit, 5 ord yttrades under resan "hur kallt är det?" "noll" hahaha! När jag väl var framme sitter det en gammal gubbe på sådär 80 år i samma väntrum. Han hostar och stonkar och jag höll andan för att vara på den säkra sidan och vänder mig bort från honom när jag hör ett besynnerligt klaffsande ljud, som om nån gör så där med kinden när man drar i den snabbt, det är gubben som gör så med sitt vattniga öga och när han är klar torkar han av sig vätskan på jackan... USCH! Sen när jag kom hem så skulle jag skriva det här i bloggen via mobilen, vad händer? JO när jag är klar så försvinner allt, jävla teknik! Så det var droppen helt enkelt, la mig och sov till 12 men gick inte upp förens halv 2 utan bara låg och mööös ;) Sen fick jag gå ut och ge hästarna lunch och hörrni, vilket fint väder det är!!:D

SO LONG


Sömndrucken

Hej alla glada vänner som är vakna så Här kl 02.10s tidiga klockslag. Själv kan jag inte sova och blev att fråga mig själv varför jag slutat skriva i min blogg, jag menar, nån stackars sate kanske faktiskt finner lite glädje eller intresse i det jag skriver (emma) så jag Har bestämt mig att börja skriva igen. Speciellt när tristessen och sömnlösheten drabbar min tappra själ som för gäves kämpar emot energin som finns i denna flickekropp.. Jag ska även tillägga att jag ska upp vid halv 8 imorgon så jag förstår inte varför jag inte kan lägga band på mig själv och faktiskt sova! Hoppas livet leker och att ni inte Har sömnlösa nätter:) so long

RSS 2.0