Aj

Min hals, aj! Saknar mannen. Idag blir det att äta polly och slappa i soffan en stund innan jag måste plugga utav fasen på franska prov;/


Wischero

Wischero

Hon doftade mörkchoklad och rosor, hennes långa, friska hår böljade ned över hennes raka och välformade rygg. Hon gick med flytande eleganta steg nedför stentrappan som ledde till den runda stensalen som var belägen i Världens mitt. Där stod världens alla kvinnor samlade tillsammans med sina barn, männen väntade utanför. De var här för att höra gudinnan Wischero tala. ”Jag är edert ideal och jag är eder förebild, säg mig då, vad har ni att komma med mot min bländande skönhet? Säg mig nu, det ni intalar er själva varje morgon och varje kväll.”  Kvinnorna började oroligt se sig om och ta på sig själv. ”Era barn” sade hon sedan ”Se på era ofullkomliga avkommor, skulle de, skulle de ha rätt till en värdig plats här i världen, trots sin ofullkomlighet? Vad tycker ni?” Kvinnorna började nu se på sina barn, med avsmak. De lyssnade till Wischeros ord, hon var ju fulländad. ”De har inget jag har, och kommer aldrig få. Men duger de för er? Vad skall ni göra åt saken?” sade gudinnan med ett svalt leende. Frenetiskt började mödrarna knäcka sina barns nackar, tills en botten av livlösa barna kroppar lagts i den skålformade salen. Kvinnorna grät, de grät av olycka och av sorg. Då tog Wischero åter till orda, ”Se, se nu vad ni gjort. Tror ni att jag, Wischero skulle ångra något jag gjort av egen vilja, skulle jag befläcka min värld med tårar? Nej mina vänner. Se på mig, min skönhet kommer ni aldrig i närheten av, inte min klokhet och inte min sundhet heller, vad finns det då att leva för, om man inte uppnår idealen och inte kan likna sin förebild? Vad säger ni mina vänner?”  Kvinnorna kände en hypnotisk känsla av ofullständighet och började riva av varandra hår och klädesplagg för att på något vis bli något mer fullkomliga. ”Se nu vad ni gör, ni sliter i varandra som hyndor i ett stycke kött, är ni hyndor mina vänner?  Skulle jag, Wischero någonsin slita min systers hår? O systrar, de skulle jag inte.” Nu var kvinnorna så förtvivlade över den vackra kvinnans ord att de hejdlöst började ta sina liv. En efter en föll till marken och snart fanns inga kvinnor kvar i livet.

Männen kom in i salen. De såg sina barn och sina kvinnor som låg döda i ett hav av sönderslitna kroppar. Männen såg sig om och fick se den vackraste kvinna de någonsin sett. Kvinnan talade med sin djupa harmoniska stämma ”Se nu, o bröder, vad ni gjort.  Det var för er de ville vara vackra, för er de ville vara fulländade, annars skulle detta icke hänt, hade det inte varit för er skulle de inte slitit ut sina ögon ur hålorna och inte dragit i sina systrars hår av avund.” Männen såg nu på varandra med skam och ilska. ”DET ÄR DITT FEL” skrek en man till sin bror, ”Inte har jag tvingat min maka till några ideals tvång!” fortsatte han och gav sin bror en smäll över käken.  Plötsligt började de alla beskylla varandra och snart var slagsmålet i fullgång. Wischero såg på dem och lät dem förinta varandra. Snart låg ett nytt lager av livlösa kroppar på golvet, barn, kvinnor och män.

 Det var så det gick till när mänskligheten utrotades av ideal och förebilder. Det kanske inte hänt än, men en dag kommer Wischeros ord skölja över världen och hon kommer samla alla människor vid sina fötter och då är det dags för att skörda det gamla och låta dessa människor sluta tänka på alla måsten de byggt upp genom generationer. Istället skall Wischero så nya rosenknoppar, nya rosenknoppar som skall få liv, utan påverkan från det yttre, de skall själv få forma sin framtid och leva tills det åter är dags för skörd.

 

Sanna Holmström


SUCKS

Helgen har varit den dåligasté ever... Igår kolla jag på när folk spelade dator och så städade jag, idag har jag åkt buss....... Men nu blir det visit hos moster som hade lika tråkigt så blir väl mysigt, hon höll på att baka.

Ibland önskar jag att jag gick i lekis igen.



CHOKLADbollar

Limpa, negerbollar och ett leende tar jag med mig till Örebro:) Ska handa lite och hälsa på mannen, sen hem och leka med Emma och Ellan, vi ska leka lite med kameran;) Sen får de fan bli nå kul på kvällen!

Haha Emma idag, (jag) -Alla fjoristar döper om sig till von  på facebook, Typ som att Emma skulle döpa om sig till Emma Von Lidl! (Emma) - Vadå? Tycker du att jag är billig? (Jenny) - JA! (Emma) Men hallå, jag säljer mig ju inte ens!! (ledsen ton) hahahahha det var kul:)


GOGOGO

Klar med Svenskaläxan och kirrat börjat på specialidrotten, träningsdagbok:) Nu ska jag baka negerbollar som ska bli med till mannen i örebro imorgon (såvida de inte tar slut). Kommer hem tidigt på lördag och då vill jag göra nått kul! Gjorde färskpressad juice i min nya juice press:D Blev annanas juice och apelsin juice:) Ja just det, idag var Emma och Alex här, jag lagade mat till dem sen stack dom!:) Om blickar kunde döda skulle max kirrat mig idag, han fick ingen ny mat förens han ätit upp den han hade, han är lite bortskämnd annars men jag stod på mig!

So long!


Godermorgonen

hejer! Samhäll snart med sp1, mysigt!

Ne fifan

Nej, inte okej, ne fifan! Cimon, den enda i Paradise Hotel som inte är urblåst i huvet av en högtryckstvätt åker ut.... Blir fan sur. Ingen snygg kvar när han åkte heller.. Hoppas väl på Greta nu, eller Erika för hon är väl rätt bright iallafall...

Krusbär, Päron, glatthumör!



Ny loka!! Blev favorit direkt, krusbär och päron, mmmmmh! Idag har jag som sagt haft bip, styrka och rörlighetstest, gick faktiskt riktigt bra och är supernöjd! Efter det åkte jag hem och slängde i mig ett äpple och sedan bar det av på 70 min styrketräning och boxning! Härligt:) Just nu puttrar en potatis, morot och örtgratäng i ugnen, mitt lilla expriment blir förhoppningsvis gott:)

So long!<3

Biptest styrketest och svett



Nu åker jag på specialodrott, biptest plus styrketest:( jaja, får gå som det går:) sportBHn var as skön!

So long, hörs ikväll.

Godmorgon

Hemma, det var mycket snö, kom inte utanför dörren... Nej okej, så var det inte. Jag är trött och tror jag hade ont i halsen;) Myser under täcket, varmt och skönt, snart ska jag kirra mat:D Sen ska jag ut och rida en sväng.



Nu ska jag kolla pippitröjor!

HA EN LAPP FÖR FAEN!

Just det, tappade min plånbok i örebro, som tur var har jag en LAPP med mitt nummer och adress osv, jag rekomenderar ALLA att ha det, de som hittade den kunde ringa direkt så jag han hämta den innan jag var halvägs till Hällefors. Annars hade de fått krångla och söka på mitt namn och det är ju inte alla som har en hitta.se sida i pannan helatiden;) Så kirra en lapp och ha alltid den i plånboken,  stort plus!

Sju själar

Hej! Planen gick i verket idag på det hemliga mötet som nu upphört att vara hemligt. Ett sms skickades till 6 själar, till mig, filippa, ellan, ebba, fillan och mathilda, nästan alla har bekräftat sin medvärkan på sjusjalar.wordpress.com, kolla in ! Idag fixa jag frillan, blev nice:) Lite ljusa slingor och ser lite mer ordentlig ut än ett enda ruffs:) Sen blev det mys med filippa, va hade mycket trevligt må jag säga! Nu blir det paradise, bara för att cimon är så snygg....! So long.

tbx

Yes, det är rätt, jag är hemme igen. As trött efter att inte sovit speciellt mycket under resan:) Åkte hem och gjorde det jag gillar bäst, å plugga(Y) WIIHO! Skämt å sido, men la ner pluggandet. Har varit en AWSOME resa, mysigt med mannen (fick en stulen ros), gott sällskap och ruuuliga aktiviteter. Bla shopping i Helsingfors där jag köpte denna sport BH, lite fräsig tyckte jag, dock syns den ju inte under en tischa menmen:) Jag och Felicia blev kända på kryssningen som B-rudarna som snackade med finnar, peppade sångarna och sjöng utan helsike själva;) Sen råkade vi ut för en exident när båda ville först på toa vilket resulterarde i att jag tog tag i hennes jacka och lyckades ramla vilket i sin tur ledde till att även hon föll på cuppen!:D Jag lyckades även tappa min plånbok med 1500 i kontanter plus sjuhundraelva kort, great! Men fanns som tur var vänliga själar, de som fann den ringde mig på stört och jag fick tillbaka den:) TUMMEN UPP TILL ÄRLIGA MÄNNISKOR! Det får avsluta, prov imotgon så sisste peppet nu föer faen!

So long.. !

Rusch

fick gratis Ansiktsmask och hårmask från yves rocher, NICE! Detta blir sista inlägget tills på måndag, antar jag:) Ha det gött! Vi hörs! So long.

Man lär väl prova!

Är med och tävlar om denna goodiebag hos Julia, var med du också ;) http://juliaberg.blogg.se/2010/january/vinn-min-10000-kronors-goodiebag.html#comment




Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Vem är INTE med!? Skit bra grejer och snygg blogg;)

GENTELMAN:)

Ibland kan man bara inte låta bli att låta en man göra ens jobb?;) Martin kämpade hårt medans jag och ebba delade på bördan. Ibland saknar jag 9A, även fast SP1 är så mycket bättre på många sätt. Men ändå, vi gick tillsammans från lekis till 9an, lite kärlek änå?<3

Kämpande Martin Steen, han är så manlig;) Jag och Ebba leker lyxlirare där bak!:) Urkul bild, minnen, minnen.

Raw raw!!! HEEEEEEYE!

HEj hallå! Jag har haft en stressig dag så har inte kunnar uppdatera, 2 prov idag och ett glosgörhör, kul! Men gick nog relativt bra i vilket fall. Sen åkte jag buss hem, så kom inte hem förens 20 i 5 och då var det bara att skynda sig göra en eld i kaminen och sen kuta ut till stallet och ta en mörkertur på kusen.


Imorgon ska jag och jenny bowla/äta på jensens, har inte pratat med henne än, sen blir det örebro och sen på lördag bär det av på kryssning. Packar nu förfullt! Så kryssning = ingen uppdatering. Lite kul att folk börjar kika in mer och mer, ni får gärna avslöja vilka ni är;)


Btw, en ide som legat och pyrt ett tag blev avslöjad och uppskattad igår så den ska jag smida vidare på tillsammans med en hemlig vän. Ni kommer få veta tidsnog, men först skall ett mycket hemligt sms skickas ut till 4 personer plus mig och den hemliga, om de hemliga motagarna redan nu kan gissa vilka ni är kommer ni att få smset på Tisdag förhopppningsvis. Då går det hemliga mötet nämligen av stapeln! På Tisdag ska jag även klippa mig och slinga, blir inget revulutionerande, bara som jag alltid klipper mig fast med slingor då... :) 

 

karro förpepp



Haha, kollade igenom lite bilder och detta är från filippas förfest innan karrofesten:) Filippa och Filippa var utklädda till stormen gudrun och en tsunami, mathilda till bov och jag till åskmoln. Träffade mycke nytt trevligt folk och hade sjujädrans kul!

Smärta, feeling good känsla & hunger

Yeeeh, kom hem från boxträning som var riktigt bra, mjukade upp träningsverken så det känns great igen. Hungrig som en varg är jag och muskler har jag byggt idag bara av att kånka runt på min väska, pust! Skridskor idag på idrotten, var faktiskt den roligaste jag någonsin haft, tack jenny!:) Nu ska jag plugga för jag har samhällsprov imorgon.

Btw, åker snart på kryssning, fan va det ska bli kul!!!!!!!!!:)

SO long

Great!

Boxning med Alex snart, även fast jag har träningsverk och massa plugg som egentligen borde prioriteras;/

Knäckebrö smoothie och solarplexus

Hatar frukost! Fan. Men tvingade i mig lite ändå och gick ut tilll bussfan som jag fick vänta på 15 min. Nu sitter jag och lyssnar på "knarket" en serie vi ska lyssna på innan provet (Y) ;)


sUcKS

SUcks, packat största väskan i världen, nämligen skridskor på idrotten plus att jag ska köra boxning på specialidrotten. Ska bli kul att få in den väskan i den minimala skolbussen med 1000 8 åringar som frågar om allt. Ännu mer intressant ska det bli att få in väskan i mitt städade lilla skåp!;D gjord efaktiskt klart smahällskunskapen, crads! pyssmyss, so long!

Whats up waaaaaaaaasa!

WOHO! Crads för jag klarade bilderna, eller hur? Snart blire foooood, nice. Sen träna lite styrka och efter det ska jag förmodligen plugga, om jag är på mitt ambisiösa humör! The baseballs, för sköna! Jag vill planera nått galet, David och Alex är starka kandidater att vara med, gäller bara att komma på vad, resa till kurdistan över en dag var ett förslag. LEV när du är UNG! SO long!

Hollo!



Parts of SP1 on my camera;)

Yey!



Yey! Då har man lyckats förstå sig på hur man lägger upp bilder (alldeles själv) Så börjar med em ytterst intressant bild på min frukost, hm, ja det ska föreställa yougurt med frukt bär och flingor, för er som inte ser.. Gissa frukter eller nått. !

Í form

Just det, måste tipsa om en riktigt bra tidning, i form, riktig rolig läsning och det är mycke intressant och kul tips som får en engagerad till träning och sund mat.:) So long, igen.

Sad face!

Sitter och gråter, jag börjar alltid gråta när jag kollar på Spårlöst! Det är så fint och sorgligt. Haha förövrigt är jag fortfarande lite slapp efter boxningsträningen och styrkan hemma, så nu blir det paradise hotel och sen duuuuuuuusch! Gick skit bra för tjejen som var här och red sune och jag fick faktiskt 100 kr för lektionen, det var kul, lätt att man kan ha några lektioner om man får lite money. sSo long!

O systrar

What´s up!? Sitter i skolan och väntar på sista lektionen, sen blir det hemgång!:) Ska försöka plugga, och nej jag säger inte bara det, jag ska verkligen försöka! Haha annars är det rätt späckat schema idag, ska ha ridlektion för en liten knodd och sen ta kort på grannens unghingst, när jag med andan i halsen är klar med det ska jag skynda på boxträning, kommer vara smått trött sen:)Just det, måste äta nått med!? Ja, man ska känna att man lever. Sen vill jag bara informera samtliga om att jag skanar min Ebba kopiöst mycket, även resten av tjejorna. O systrar, låt oss stråla samman snarast! so long!

lurendrejeri!

Jaha då satta man sig i soffan och trodde att man skulle få se en annan del av köping men ki fick jag! Varit på innebandy med emma, var spännande. Ellan var riktigt duktig, gjorde 3 mål!:) Imorgon är det boxning och hoppas på dubbelpass:) So long, copy right, eller nått.

bulldoft och tidig morgon

Vaknade kl 9 av att min kära mor stod och bakade bullar, mmmh! Gick dock inte upp utan blev sängmys till kl 11 med mannen som nu är påväg til örebro medans duktiga jag stannar hemma för att plugga.. Strax ska jag ut med pollen på en tur, han har tarmpat sig så han haltade några dagar men nu ser det fint ut igen. Ikväll blir det innebandy med Emma, Ellan spelar:) So long!

Drömmar

Hej igen! Lyssnar på lite skön musik och ska baka drömmar, degen är så hilmla god! Tekniska mannen försöker fixa kamerabilder in på datorn också, hoppas han lyckas. Ikväll blir det tidsfördriv och umgänge med Emma och Alexandra, kommer bli riktigt kul;) Blir lite korta inlägg nu på helgen men jag har inte så värst mycket tid tillövers:) So long, kram!

Smala sussie

"Nu tycker jag du ska ligga jävligt lågt, det finns till och med folk som dödar sig själva" och "Du, ett hål kan jag gå med på, inget annat" haha! Kollar på smala sussie och hur klockren är inte den ? Värmlänningar <3

HELG

Hej hopp, nu är det helg och det känns mycket aktuellt! Ser någon en belgiskjätte ute i skogen är det förmodligen min grannes förymda. Nyss var jag ute och tog lite premiär foton utomhus med kameran, blev så där men man lär sig väl med tiden. Nu blir det vanilj glass med krossad choklad och massa kärlek! So long.

spotify

http://open.spotify.com/user/holmsan/playlist/3XrQYhaqajUobXXM2LI3CI

I will always be your soldier

I will always be your soldier - marit bergman så jäva bra:) Sitter och skriver engelska rapport, stressad, ja..! Hinner knappt packa upp förens jag ska packa igen känner jag, sälenväska kvar och nu ska jag på kryssning, fullt upp men det gillas starkt.

Förvirrande, minst sagt

Har fortfarane inte lärt mig hur bloggandet fungerar så får nog ta lite hjälp av sofie någon dag;D Bilder? Hur gjorde man för att få in dem? Herregud, det är ju en hel kunskap.

EN MÖBELS TANKAR.

Vita dukar täcker oss, nu ska vi överges igen, ännu en gång. Dammet smyger sig in och lägger sig bekvämt på spegeltavlan. Fönstren bäddas in i spindelnät och golven blir grå och trötta. Men snart är det sommar, då kommer de tillbaka. Ett finger drar ett sträck på fönsterrutan och solljuset strömmar in, värmen sprider sig i rummet, dukarna dras av och den tunga tröttheten försvinner. Nu är vi fria! Av: Sanna Holmström

ICKE!

Jag tänker ICKE riva lök! Laga mat i alla ära men något jag inte klarar av är den förbannade löken. (fail fakta) En annan ointressant information var att jag idag köpte en ROckstar energidryck som var helt okej, blev dessvärre hyper så måste nog ut och ge säcken lite stryk sen, synd bara att det är så fasligt kallt där. Vad har hänt idag, nja inte mycket, var i vägen mest, bokstavligt talat. Blockerade 3 skåp idag för studenter som trodde jag gjorde det med flit. Förövrigt är frystorkade jordgubbar en ny favorit, så kopiöst gott! Dagens glada överraskning var att jag fick veta att jag ska på kryssning nästa helg, härligt! Dagens sämsta överraskning var att jag har glömt hur man laddar upp bilder på bloggen, suck. Men nu ska jag ta och laga mat och sedan plugga... So long.!

Fågel fenix

Bärnstens rostade ögon, det är ord som kan vara en början till en berättelse, till en historia till en legend. Låt orden smeka din tunga, visst vill du läsa mer? Förälska dig i dess djup och begrunda dess sorg, men fågelfenix förblir oberörd, i hans ögon finner du varken djup eller sorg, du kan somna i hans ögons lugn. av: Sanna Holmström

Om

En blogg, en dagbok, en blottelse.

Teknikensunder

Jag tror gud missade en del i min skapelse som innehöll kunskap i tekniska frågor. Jag klarar tydligen inte av att installera ett program till min systemkamera så kan inte överföra nya bilder alls:( Ja föresten, har ju köp kamera, Nikon D3000, wunder fuuuuuuull!! So long fellows!

Besvikelse

Kom hem efter specialidrottsmöte och var jätte sugen på köttfärssås och spagetti. Jag hoppade glatt fram till kylen och ropade att jag kunde göra mat när jag får se att köttfärsen är grå! Vi köpte den för två dagar sen...... Så det fick bli lax och pressad potatis istället;) Idag höll Emma och jag på att bryta vårat löfte lite halvt, vi diskuterade om glass inte var lika farligt eftersom vi bara sagt att vi inte ska äta godis på vardagarna men kom fram till att det faktiskt gjorde det så vi köpte youghurt istället. Kan ju trösta oss med att det jävlar anamma blir marabou i helgen!!! Fredag ska vi (Emma, Jenny, Jag, Ellan(?), Sofie (?), Alex (?) nämligen in på bio i Örebro (fullsmockade med godis) och sen ska vi låna Emils lägenhet så vi kan åka hem Lördag:) ☮Peace

Mummms!

Kom nyss hem från Alexandra, jag och Fie var där och jag fotograferade lite med nya pärlan!:) Nu när jag kom hem gjorde jag mig en granatäpple, hallon och vanilj smoothie som resulterade i att det var röda prickar i hela köket inklusive på mig så då var det bara att ta fram disktrasan och börja skrubba, mycket glad mamma iaktog. På schemat står råplugg skrivet med röd, fet stil. 7 veckor frammåt har vi minst ett prov varje vecka och även en hel del läxor, det som väntar mig som jag vet nu är: Samhällskunskapsprov, Historieprov, Franskaprov, Matteprov, Geografiprov och ett antal mer jag försummat i mitt stackars huvud. Nu blir det het dusch och sen soooooooova.. Det är nog som vår lärare säger, en SP´are kan inte låta bli att sova om den ser en säng. So long!

Jag skrev so long? eller hur?

ja vafan, gav upp bloggen men nu kanske jag ska göra en nystart? Detta inlägget skriver jag mest för att OM ebba nu kollar in bloggen så slipper hon bli besviken över att inget nytt har skrivits och med andra ord så kan hon inte klaga! HA!:D Förövrigt, jag har köpt choklad och delicatoboll, måste ätas innan 24 för imorgon ska jag sluta med snask etc.. (dock tillåtet på helger) Iallafall nu i början, klaga inte, vem klarar sig utan mjukstart? Morgondagen, BOXNING! Så härligt att komma igång igen så jag vet inte vad!:) 2010, färgspraklande och rolig? HOPE SO! tills nästa gång, harE!

RSS 2.0