Planer

Glad sanna! Kanske blir Lanzarote med Emil i sommar!!! :D Sen ska jag ellan emma och kanske ellans kompis från örebro åka på "modell för en dag" i Örebro, först ska vi åka limosin, sen ska vi sminkas och fotas, free!! :D Fy fan va mycke roligt som är på G nu alltså:) Sen är jag klar med geografin och engelskan så jag är en bit påväg i skolan också, känns skönt! Ska faktiskt bli kul att gå till skolan imorgon:)
So long!

Ki fick jag.

Ja de var ju kul,. fanns inga i 39 att beställa:( och ingen bild för datorn vill inte!

MONEY MONEY

Ja nu är jag hemma igen, inhandlade en kavaj idag, svart med lite sidenaktigt tyg:) Köpte även strumbyxor och stay up´s, nagellack, solglasögon och en färgglad kajal:) Nu ska jag beställa ett par skor jag ångrar att jag inte köpte, laddar upp en bild på dem strax:)

Hej, torsdag.

Örebro, snö, värme, glädje. Bio idag, awsome move, percy jacson kampen om åskviggen. Låter rätt patetisk men det var grymt bra. Jag gav en 10 till en hungrig uteliggare, hoppas det blev en cheesburgare. Har även dödat några avsnitt av scrubs tills nu, 05.03. Imorgon blir det lunch på jensens på min kära morfars bekostnad. Var där med mannen idag och åt middag (KÖTT FIFAN, I LIKE!!!) samt marängswisch, första på många år eller kanske den första över huvudtaget. MUMS. Morfar bjussa även på bion så jag känner mig konstigt nog 100 kr rikare även då jag dock handlat på lidl för 280 spänn, GREAT:) Men vi splitta det så det är lungt:) Jag köpte en bok också, snö och aska, 1279 sidor lång, jag tyckte det var ett bra köp tills matthias läste att det var den 5 boken i serien, då måste läsa alla nu. Imorgon ska jag shoppa med emma och sofie med, om jag kommer upp i tid vill säga.
So long!

NYTT!

Ja ett nytt inlägg sitter väl icke fel känner jag. Haft fullt upp helt enkelt, månskenspromenader i djup snö osv;) Imorgon bär det av på nya äventyr och idag grät jag för en död labrador. Shutter island står på tur och en massa slösande. M.Monroe? På torsdag fyller käraste Sofie år, vi kan dock inte fira henne för vi har några på annan ort! Imorgon får så många som möjligt gärna höra av sig via sms för jag skall bedriva tiden på buss.
So long.
GRATTIS I FÖRSKOTT SOFIE

haaaaaaaaaaaaaallÅ'?

vad händer ikväll? Ska hem till Sofie och avvakta vad kvällen bjuder på med Emma. Förslag? 0706122486.
Idag lyckades jag slå mig själv med en ridpisk när jag skulle longera hästen, har ett rejält märke på kinden nu som svider utan Hvete... :)
yeahh.. so long!

Life is A bitch

Life is A bitch without havregryn:( skulle göra negerbollar men ICKE! Får träna istället:(

kärlek kärlek

Skrivit kärleksbrev till min granne, jenny:) tradition, en dikt. Nu ska jag göra eld för jag fryser utav fan, mamma är iväg och åker skidor så är ensam också. Men det är rätt skönt:) Ska ta och plugga lite sen träna och göra negerbollar, bra kombination, jag vet;) Så, fårskinnstofflor på och börja plugga!

Samhäll

Sitter i cafét och jobbar med samhällskunskap med Anton, summerbreeze - johnossi:)

Förra Helgen

Här komme lite bilder från förra helgen, först Örebro med bruds:)

Fredag, mys i örebro

 Sofie, Emma, Jag, Alex
 Helene och Sofie:)
 Davids dand;)

Hällefors, födelsedagsfest lördag

 Filippa och Eric
 Filippa, Jag
 Emil, Jag
 Baloo lär Emil bugg;D
 Baloo och 'Alex "animals"


risoni

kokar risoni och skall ha på ost. Var nyss på täning och det var härligt som fan, maria är hård! Hon ställde mig så klart så jag fick ta emot magslag, men det är ju bra att träna;) Sofie "Dej skulle jag inte vilja möta i en mörk gränd" haha stackars flicka, var no mercy!:)

Just nu, en mysig låt jag tycker mycket om. http://www.youtube.com/watch?v=yX6ERLV-_Ek <3


Popipopi totroröjoja

Äntligen är pippitröjan beställd, hade tur som kan ha xs för det gick som barnstorlek och gjorde att tröjan bara kostade 499, s och större kostade 799! Ganska stor skillnad:) Ekologiskbomull med, känns bra. 'Sune var pigg idag och vi hittade en ny väg, mycket spännande tyckte vi båda:) Snart ska jag på boxning, Alex är sjuk idag så sofie hoppar in för henne, kommer bli nice;)



...

Herre gud, är det bara jag som hatar måndagar? Jag tror jag somnar på stället... Har snart franska också, great.

Idag ska jag rida direkt efter skolan och sen är det boxning.

Back

Hej, gårdagen bjöd på överaskningar, bland annat mycket buggande. Det var riktigt kul':D Länge sedan jag festade med filippa och sen hämtade vi alex också:) Kommer bilder och resumé sen för nu ska jag duscha och sova, är kopiöst trött! So long<3

RawRaw...

Nyss lagat exklusiv mat i emilsetta som jag lånat över dagen, med mig har jag Alexandra von Lidingö, Emma von Lidl samt Sofie, bara Sofie... Senare kommer även Sofie och Helen (örebroare) hit och vi ska fixa och köra lite musik innan vi ska bort till "grannen" Robin Saftis Lind Winquist (?) på en trevlig tillställning. Bilder kommer sen, nu har jag inte mer att förtälja!

Test kort med kameran



Hej glada nyheter!



Hej Onsdag kväll, fick veta att Emma blir med på Örebromys på fredag, GILLAS! Sen är kameran nu betald och jag ångrar mig icke! Dock försvann 6000 ur sparkassan och jag är åter en fattig bondtös, nästan, men en fattig bondtös som har en underbar moster som lägger pengar i spargrisen lite då och då och en underbar mor som är allt för snäll och skämmer bort mig. Men det är så det är, jag säger inte nej!

hemmafru

HEJ! WUNDERBART vääder:) haha..  Har nyss kommit hem så fixade först färdtjänst åt katten som inte vill gå i den djupa snön, sen gjorde jag eld som jag bittert höll på med en kvart innan det började brinna (jag hotade med tändvätska så veden gav med sig) och nu hade jag tänkt börja med mat, känner mig som en hemmafru. Sen SKA jag plugga, fan, jag är dålig på att sätta mig ner och börja... Bary gjorde min och alex dag liiite lyckligare trotts vädret så tack till honom!:)

Godmorgon Onsdag

Vaknade vad 07.10 och bestämde mig kort och gott för attt sova 10 minuter till. Efter det tappade jag en bred macka upp och ner och ungefär där förstod jag att dagen skulle bli great! Sen var det en halvmetersnö så mina fötter han bli blöta medans jag förgäves försökte hoppa fram till dörren till skolan och där är jag nära att dra mig på en isfläck som bekvämt lagt sig till rätta under snön. Ja vi får se vad dagen mer har att bjuda!

New one



Ny kjol från HM, haha ja, enkel men bra till allt:) Nu blir det nått gott att äta och kolla finalen i paradise hotel!!

To my dear friend

Ebba, kollar du in här före den andra så, denna är till dig, slit ut den, både snyft och glada låtar. Den första låten är speciellt från mig till dig! Be strong, I love you.! Ebbas <3

Fie<3



Puss på henne:)

YEAH!

Allt verkar lösa sig till det bättre, Just riding on a perfect wave?:D LOVE! Får massa smarrig musik från Fie så jag bränner utav helvete! nej förlåt, sånt får man inte göra, inte bra... Försöker sända lite mysig glad energi till leksand men vet inte om det hjälper, jag tänker på er flickor!

Promoe, Voddler!

Oh hallelujah, our problems are solved. We have banana bread! OCH VODDLER! Tack david!

Promoe, överföring av musik och installation av voddler, I like. Nästan allt fixat inför helgen, känns gött att allt är klart i tid:D

RSS 2.0