konversation 2 med emma:D

' emmalindgren säger:

jag är röd i hela ögonen

jag vill gråta

Holmström säger:

 hahahaha;D

' emmalindgren säger:

nu kmmer det

hahahah

Holmström säger:

 man vet aldrig när jag dör :)

' emmalindgren säger:

MEN SLUTA DÅ FÖR FAN

n usprutar de

sanna sluta!


konversation med emma


emmalindgren säger:

vad ska du göra i kga?:)

Holmström säger:

Pass:D

emmalindgren säger:

men va?

JAHAAAA

du ska fixa pass

jag trodde du passa min fråga:D

HAHAHAHHAHA


varför liksom?

vad är grejen med att göran ställt fram datorerna 5 min?:S var här 5 i 8 rättare sagt eftersom jag inte tänkte på att datorn visar fel.. VAD ÄR GREJEN GÖRAN? Vi kommer i tid utan att bli "lurade" jag lovar;)

bara en liten tanke, so long

1992

idag är en sån dag man ångrar bittert att man inte var född 1992 istället, mopeden startade inte igår så kom sent till mitt möte som tur var kom jag iaf till skolan tack vare atso som fick rycka ut. Idag ville min frostbitna ovän inte starta heller så mamma kom in och sa att jag kunde åka med henne, om 10min..... Hade inte äit, stod i bara sovkläder, hade inte fixat mig amagad det lät fjortis men 10 min är fan krävande. Så 08.00 befann jag mig i skolan och nu sitter jag här i soffan och är trött som fan. 1992 hade inneburit körkort. 

Tre önskningar just nu, kaffelatte med vanilj, sömn och säng.
so long

taekwondo och matlagning

Idag när jag kom hem orkade jag inte plugga så satte igång och laga mat. Blev couscous och couinoa smaksatt med safranshonung och kycklingfond tillsammans med vegitarisksnittsel och smaksatt sallad:) Sen plugga jag lite halvhjärtat en stund innan taekwondoträningen med specialidrotten, var riktigt intressant och kul:D Nu väntar jag på pastan sen ska jag göra varmpastasallad med prästost och plugga loss tills idol börjar!


äckligt!

Hur vidrigt det än är känner jag att jag måste dela det, jag tog FEL tandborste imorse! Emils. Det spelar ingen roll om det är ens pojkvän det är grymt jävla äckligt ändå:(

Nu har jag och ellan bestämt v.42, egypten.. men hinner inte jag få sprutor och allt känns det nästan som våren käns mer lockande. ska snacka med henne idag:) två svenska brudar i egypten som inte är resvana, känns kanske inte som en hitt att bli bortrövade av nån kamelförare och bli värdesatt i antal kameler..! ;D
Nej nu hägrara morgonmöte, biologi och massage. Sen ska jag plugga järnet och sen sist med inte minst gå på självförsvar på specialidrotten. ( varför har jag valt till biologi när jag inte ens behöver kursen?)


SO LONG!

fAN!

Nu ska jag whina sönder. Orkar inte med skolan orkar inte med att när jag äntligen hittat skor så finns dom inte i min storlek, orkar inte med * och orkar inte med att det inte vill gå bra. Orkar inte med att inte höra av mig. GAAAH!

Nej nu lär jag skriva svenska.


BmB = Boxning med Bary

Nu sätter jag igång och pluggar svenskan som är tills imorgon, sen drar jag till boxnings träning med bary:) Idag har jag och ellan bestämt att vi ska utomlands v.42 bara det är nog varmt, vi funderar på sista minuten till Rhodos! Förstår ni vad nice med sol och värme? GILLA! Davve verkar vara på också sen får vi tjata så det blir nån mer:) Blir fattigt med blogginlägg idag, detta kanske blir det enda, har inte tid:(

SO LONG


Full rulle!

Hunnit med en hel del onödigt och förträngt delen som heter plugg.... Först cykla jag fram vid 5 och kolla på fotboll med emma och viffa, där träffa vi davve jenny och do som stod och heja på våra proffs kroon och bary:) -blev en sväng innebandy med innan jag var tvungen att trampa hemmåt (utan luft i däcken) för att rida, så nu är jag inne från stallet igen efter dressyrpass:) Sen var det ju det där med pluggandet, måste ta tag i det nu, fick veta på fotbollen att vi har prov på tisdag med, WOHO! Haha:)

So long.


Hemma

Spenderat kväll och natt med Sofie och Emma, vi for till evelina och stoffe och hade kul med bland annat patric, jossan, vickan, eve och massa andra:D Kl 2 drog vi hem och vi skedade loss i emmas säääng:D

Synd bara att fruntimmer är som dom är, jag menar vi är fan jobbiga:D Eloge till alla killar som pallar med:D

Galet... som är gammalt men hamnade i utkast:)







Emmas skrattanfall när min sadel går sönder....




 VÄGO = vägra äta glass offentligt, (enligt emma) "jag menar, vem går in på statiol kl 22 och köper pigelin en fredag kväll?";D Emma sitter i en buske:)



Jenny myser loss med max, hon sitter ensam medans jag och emma är ute på äventyr:D

Sen har vi några klockrena ciat från vår alldeles egna Emma: Emma kommer ut till stallet, "åh det luktar så gott, det luktar hästskit!"
Emma: (påväg hem på moped, vi har stött på 2 rävar) Tänk om det skulle komma en björn

Grannmiddag

Kl 18 kommer grannarna in travandes på middag och sen bär det av mot soffi och sen vidare på partaj:) Kvällens Outfitt:


Godmorgon

Vi la oss kl 3 och då berättade annika massor av gonattsagor för emma (min giraff) ... Sen vaknade vi redan kl 11 så nu myser vi under filtar i soffan och har nyss ätit frulle :) Ikväll blir det kärlek på hög nivå med sofie och sen drar vi oss mot party och dansar loss:) Sen ska jag sova hos emma och då blir det skeda av:D

 her morning elegance

Oren Lavie – Her Morning Elegance

piggelin-äventyr

Sanna och jag sitter och kollar på tv. Och äter chips. Hon vill sova för hon är trött, så hon ska snart få som hon vill. Men hon ska klia mig på ryggen tills jag somnar!!
Ikväll har vi haft myskväll med jenny, kollat på idol och lärt känna nya människor PLUS åkt till statoil och köpt en varsin piggelin. Som kom upp lika för som ner för sanna :D




Städning och högmusik

Nu ska jag röja här hemma så att Jenny och Emma vågar komma in!:) Mitt rum är ett bombnedslag, hade lagt massa kläder på sängen som max passa på att mysa ner sig i, kul, hårigt så bara att tvätta om;D







Oskar Linnros<3

Känns rätt nice att sitta här medans många andra slutar 4':D Lagar mat och sen ska jag ut me pollen:) Ikväll kommer Jenny och Emma så blir chillkväll, sen ska vi nog titta förbi hos pojkarna och hämta lite grejer. Egentligen har jag massa pluggande att göra men det struntar vi i just nu, eller hur?;)

Oskar Linnros – Genom eld

 

Just det tänkte göra reklam för ett nytt nagelack, "graffitinails by isadora", man kan väljan massa olika färger och det bästa är att man kan ha vilket lack som helst under, vad man än har hemma;) blanda testa:) Man målar på ett lager med vanligt nagelack låter det sitta 4min, sen målar man på graffitinailslacket över och efter 30 sek spricker det upp och ser ut så här:


Som ni ser blev det fail med svart färg under eftersom jag valde färgen "subway green" som också är rätt mörk;)


Popcorn?

Varför försvinner inte lukten ur mitt hår?=( Permanentade mig för typ två veckor sen och permanentvätskan luktar än! Alla säger att det luktar popcorn (Y) jag tycker bara det luktar äckligt.

Sen ville jag egentligen bara säga gonatt och att det gillas att få söta gonattsms från min kvinna, Emma, :,) tre nätter i rad nu, hon glömer inte hon!:)<3


Sovmorgon och utklädda män

Titta nyss på babsansshow eller vad det hette, jag fattar inte hur man frivilligt vaxar benen, sminkar sig, bär peruk och sätter på sig tjejkläder om man är karl. Jag menar, visst det finns transvestiter men många gör det bara för showns skull;D Det hade nog inte blivit samma hitt om brudar liknade killar (?) Något att fundera på, att män har (iallafall vad jag tror) en större idealbild, det blir himla komiskt när de går emot idealen medans kvinnor kan gå i jeans och shorta utan reaktion. Rätt kul att speckulera i:)

Imorgon har jag EN lektion halv 1, = sovmorgon = så jävla välbeövligt! :D

Men en sak till om män som klär ut sig, många är tamefan snyggare som brudar! Jag satt och var avundsjuk på vissas ben för de var så himla snygga liksom;D Kolla här tex.. Christer Lindarw, mycket snyggare som brud:)





Kunde inte låta bli

Blev core pass på 45min och ett step pass på 60;D Det firas med pankakor och färska blåbär!:)

Och så var det ju mardrömen!

En barndomsvän (mlänna) drömde inatt att jag var med barn och fick tvilling pojkar, mardröm skulle jag vilja säga:D Kan riktigt tänka mig hur jag ringer till min man och bara "Hej älskling, vi ska få tvilling pojkar! Gud va roligt vi ska ha!" Lite som i reklamen när ett par är på ultraljud och ser ungen och ler, sen ploppar de fram två till, haha härlig shock!;D

Sen kom jag att tänka på dem som faktiskt blir med barn redan i min ålder, hur orkar dom? Eloge till dem! Själv skulle jag aldrig palla, man ska leva livet när man är ung, unge kan man tänka på när man själv har gått ur det stadiet!;)


Back on track!

Hej igen, tänkte smygstarta igång bloggen igen för känner att jag saknar det litegrann;D Vi får se hur ihärdig jag är men men.. :) Idag hade jag en lååång dag i skolan så blev en tur ner till DG för köp av kaffelatte med vanilj för at torka med resten av lektionen:) Malin lånar Sune idag och tar en tur så jag har tid att gå på Core idag, kommer dö för va så länge sen jag tränade det, men måste fanimej komma igång nu inför alla jädra specialidrottstester som ska göras;D Helgen ser fin ut, heeeeel brudhelg med fredag hos mig och fest på lördag, än så länge har varken loka eller gästis ringt så blir nog inge jobb i helgen iaf:)

Btw, Utanför fönstret fäller Tomas (helenas gubbe) och mamma träd, vissa roar sig visst med sånt -_-´


RSS 2.0